equiteacher manual wireless horse riding instruction system

‘Soundriding’ communicatie tussen rijder en trainer

Rij-instructeurs, trainers en coaches moeten strijden tegen de elementen om door hun klanten gehoord te worden, maar technologische vooruitgang kan een einde maken aan instructies die over een veld of arena worden geschreeuwd.

Het Personal Trainer System van equiteacher / equitrainer is een één-op-één communicatiesysteem voor de paardensport, bestaande uit een draadloze ontvanger en oortje voor de leerling en een reversmicrofoon en draadloze zender voor de trainer. De zender en ontvanger passen in een zak of kunnen aan een riem worden geklemd, met de meegeleverde oplaadbare batterijen die 12-15 uur per keer meegaan.

Het systeem stelt de trainer in staat om direct te communiceren met de leerling op een afstand van maximaal 300 meter. En er kunnen extra ontvangers aan de Personal Trainer worden toegevoegd, zodat coaches instructies kunnen geven aan maximaal 30 leerlingen tegelijk.

Toonaangevende trainer Lucinda Fredericks zegt: “Het is voor iedereen een grote opluchting om met een normale stem te kunnen praten en alleen door je leerlingen gehoord te worden. De Personal Trainer is eenvoudig, comfortabel, heeft een fantastische batterijduur en de geluidskwaliteit is uitstekend. ”

De Personal Trainer Kit wordt geleverd met oplaadbare batterijen, zakjes, batterijlader, een draagtas en een jaar garantie voor 179 euro inclusief btw.

Neem voor meer informatie contact op met AXhippo op 06 5388 5390 en bezoek www.equiteacher.com