draadloos instructiesysteem voor paardrijden

Waarom een hippische instructieset van  equiteacher / equitrainer ?
Het equiteacher en equitrainer zijn allen een draadloos instructiesysteem met een perfecte en directe
weergave van je instructeur zonder storing of vertraging.

equiteacher en equitrainer equestrian systemen zijn geen portofoon of walkietalkie, waarbij telkens de zend knop worden ingedrukt of wanneer ze een zgn. VOX instelling (automatische zend knop) hebben valt het eerste gedeelte van de spraak vaak weg waardoor de instructie “hakkelig” en onduidelijk overkomt (zeker als er telkens korte instructiezinnen worden gegeven) bijvoorbeeld : “Meer binnenbeen!” wordt dan “…..binnenbeen”.

Bij is bewust gekozen voor een één-wegsysteem omdat er dan altijd een open verbinding en dus geen vertraging is of risico op wegvallen van stukjes woord. Bovendien is de zend- en ontvangst kwaliteit van studiokwaliteit! Het lijkt alsof je instructeur achterop je paard "meerijdt". Rijden met equiteacher en equitrainer geeft intensievere instructie tijdens je lessen en biedt discretie bij het losrijden voor je wedstrijd.

equiteacher en equitrainer hebben een mono oortje zodat de ruiter ook nog geluiden met het andere oor kan waarnemen en daardoor niet geheel wordt afgesloten van de buitenwereld, stereo oortjes worden daarom door velen als onprettig wordt ervaren.

Door het kleine formaat, het zeer lichte gewicht en de ingebouwde antenne is equiteacher zeer gebruiksvriendelijk. Eenmaal met een een wireless horse instruction system of gewoon gezegt een oortje gereden en je wilt nooit meer zonder!