Levertijden Verzend-indicatie

Verzend-indicatie:

verzending binnen 1-2 werkdagen betekend dat het artikel meestal binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling wordt verstuurd.

Aflevering:

Pakketten worden na verzending de eerst volgende dag bij u aangeboden. U ontvangt per e-mail een zogenaamde track and trace code waarmee u online de status van uw pakket kunt volgen. Pakketten binnen Nederland worden bezorgd door POSTNL. Pakketten bezorgd buiten Nederland worden bezorgd door DHL.
Voor Brievenbuspost is dit meestal ook het geval, dit is echter afhankelijk van het beleid van POSTNL in uw regio.
 Op zondag wordt er niet bezorgd.
U kunt aan de verzend-indicatie geen rechten ontlenen. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Het kan dus zijn dat een artikel niet direct voorradig is. De klanten die geen internetbestelling plaatsen, maar op deze website een artikel hebben gezien dat in de winkel willen afhalen, willen wij dan ook adviseren om eerst even met ons te bellen of een artikel voorradig is alvorens langs te komen in de winkel. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Wij reserveren het artikel indien nodig meteen voor u.

Wanneer u betaald heeft, worden de artikelen verstuurd. U ontvangt altijd per e-mail een bericht wanneer uw bestelling verzonden is.

Voor pakketten die naar het buitenland gaan gelden de navolgende levertijden na verzending:

België 1 werkdag
Duitsland 1-2 werkdagen
Bezorging pakketten buiten Nederland:

Uw pakket wordt per POSTNL verzonden en wordt normaal gesproken de eerst volgende of tweede werkdag bij u aangeboden.
U ontvangt op het door u opgegeven email adres een bevestiging van de verzending met daarin een zogenaamde track and tracé nummer en link naar de website waar u de status van uw pakket kunt volgen.
Het pakket mag niet bij de buren worden afgegeven, houd u hiermee a.u.b. rekening. Indien POSTNL het pakket niet op het door u opgegeven adres kan afleveren zal het pakket op een later tijdstip nogmaals bij u worden aangeboden.
Mocht POSTNL het pakket dan opnieuw niet kunnen afleveren wordt het 5 werkdagen in het dichtstbijzijnde depot voor u bewaard. U kunt het daar dan afhalen.
Na de 5 werkdagen zal het pakket automatisch naar ons retour worden gestuurd. Na ontvangst van het pakket door ons nemen wij contact met u op. Mocht u uw bestelling alsnog wensen te ontvangen zullen wij de kosten voor het retour zenden en opnieuw versturen van uw bestelling in rekening brengen. Indien u afziet van de ontvangst van uw bestelling zullen wij het door betaalde bedrag voor de producten terugbetalen op uw rekening (lees: factuurbedrag minus verzendkosten).
Aanvulling:
Mocht het door onvoorziene omstandigheden langer dan 7 werkdagen duren voordat wij uw bestelling kunnen uitleveren, ontvangt u hierover direct per e-mail bericht. Wij geven dan ook de verwachte verzend-datum aan. Dit komt echter bijna niet voor, service en een snelle levering staat bij ons hoog in het vaandel.