equiteacher koffer deluxe oortje paardrijden goedkoop hedaset

Waarom kiezen voor een equiteacher

equiteacher is een draadloos instructiesysteem met een zender en een ontvanger met een open verbinding tussen instructeur en ruiter, zodat tot 300 m. afstand een directe weergave van uw instructeur zonder ruis, storing of vertraging (er is geen signaaltransductie).

equiteacher is geen walkie talkie waarbij een knop ingedrukt moet worden voor transmissie of wanneer ze een zogenaamde. VOX-instelling (automatische verzendknop), het eerste deel van de spraak wordt niet verzonden.

Bij equiteacher is bewust gekozen voor een eenwegsysteem, er is een open verbinding dan blijft er continu achter dat er geen vertraging in de spraak of woordstukken valt.

Bovendien is de zend- en ontvangstkwaliteit van studiokwaliteit! zo helder en duidelijk, dat het lijkt alsof je instructeur op de rug van je paard "rijdt". Rijden met equiteacher geeft intensievere instructie tijdens je lessen en biedt discretie bij het rijden voor je wedstrijd.

equiteacher heeft een mono oordopje zodat de berijder ook nog geluid met het andere oor kan waarnemen en daardoor niet geheel afgesneden is van de buitenwereld, stereo oordopjes worden dan ook door velen als onaangenaam ervaren.

Door het kleine formaat, het zeer lichte gewicht en de ingebouwde antenne is equiteacher voor de paardensport een zeer gebruiksvriendelijk systeem wat het rijden comfortabel maakte. Een keer met een equiteacher gereden en je wilt nooit meer zonder!